Om oss

Krogen som samlingspunkt och institution - en plats att längta till

Nobis Restaurant Division är en drivande kraft inom Stockholms kulinariska scen där vi erbjuder enastående mat-, service- och underhållningsupplevelser. Bolaget omfattar i dagsläget Operakällaren, Café Opera, Operabaren, Bakfickan, Operaterrassen, Restaurang J, Tilt samt den kommande storsatsningen ”under bron” i det nya Slussen-området.

Navet i hela vår verksamhet är krogen som samlingspunkt och institution – en plats att längta till. Restaurangerna är alla egna scener för livsglädje, förväntningar och njutning – med sina unika uttryck och miljöer.

I vår samling finns mytomspunna restauranger där det hållits hov och ställts till med kalas i många generationer, men också nyare destinationer där bruset och sorlet inte pågått fullt lika länge. Här möter traditionstunga restauranger blivande krogklassiker och vi drivs av att förvalta vårt arv och historia – men ändå alltid ha örat mot marken och något lekfullt i blicken.

Enastående
upplevelser

Att förvalta en historia – men ändå ha örat mot marken och något lekfullt i blicken.

Personlig
service

1696178001323

Förädla starka varumärken och etablera nya destinationer

I centrum för våra gästers upplevelser står ett passionerat team som med värme vill ge en sofistikerad och personlig service. Även om många av våra miljöer är spektakulära och extraordinära – så är det individerna som dagligen slamrar med kastruller och grytor eller välkomnar i dörren, som är avgörande för att våra gäster ska längta efter att återvända.

Men vår långa erfarenhet inom branschen har Nobis Restaurant Division ett utmärkt läge att fortsätta förädla de starka varumärken som är navet i vår verksamhet – men också kraften att etablera nya destinationer för upplevelser inom restaurang, bar och underhållning.