Fest & Event

Operahuset

Spektakulära miljöer möter en omfamnande och personlig service

Operaterassen är navet för storslagna tillställningar, galor, lanseringar, bröllop och middagar. Men i Operahuset, som i mer än 200 år legat som ett smycke och närmsta granne till Kungliga Slottet, finns också Stora Salongen, Redarsalen och Trappsalongen. De tre rummen passar utmärkt för mindre sällskap var och ett för sig, men öppnar man upp mellan dem breder Entresolvåningen ut sig med oändliga möjligheter.

Rotundan med sina sex meter i takhöjd och runda utformning är en exceptionell eventatmosfär, precis som den legendariska nattklubben Café Opera är en unik evenemangsplats för såväl livespelningar som stora after works och företagsevents. Tar du dig allra längst ner i huset finns Nobiskällaren, en fantastisk vinkällare med historia ända tillbaka till 1895.

Även om Operahuset är en av Stockholms mest spektakulära platser är det kontrasten när de historiska och anrika miljöerna möter en omfamnande service som gör upplevelsen så unik. Det är extraordinärt och storslaget – men vårt team är här för att tillsammans med er skapa sofistikerade och minnesvärda äventyr. Genom att vara lyhörda och kreativa vill vi skapa enastående upplevelser tillsammans med våra gäster.