Nattliv

Café
Opera

Fyra decennier av fest

Café Opera är en av Sveriges mest kända nattklubbar, där internationella stjärnor, kungligheter och kändisar har synts i vimlet i mer än fyra decennier.

Café Opera, eller ”Cafét” öppnade 1980 och är en nattklubb med internationell karaktär som saknar motstycke. Nattklubben är smyckad med vackra takmålningar av 1800-talskonstnären Vicke Andrén och under de magnifika kristallkronorna pågår festen flera nätter i veckan. Här har många världskända livespelningar och konserter ägt rum, likväl som att flera av världens bästa DJ:s har spelat här.

"Det finns inget imorgon"

Ur boken "Café Opera - Natten är bara barnet".

Den sena nattens nav

I anslutning till Café Opera ligger End – där festen pågår fram till gryningen. Här är allt högre, senare och mycket mer!

För de allra festgladaste och de mest uthålliga har vi skapat END. Det här är för er som inte har några planer på att avsluta kvällen klockan 03.00, utan vågar er ännu djupare in på småtimmarna. Med direktanslutning från Café Opera fortsätter natten i vår lilla, intima och intensiva nattklubb med kapacitet för 150 gäster. Det är högre, senare och mycket mer.

End