Oscar Durling är ny VD för Operakällaren

AB Operakällaren tillsätter nu Oscar Durling som ny VD. Durling har en gedigen erfarenhet av restaurang- och nöjesbranschen, där han haft ett flertal ledande positioner på framgångsrika företag. Oscar kommer ha en central och viktig roll i AB Operakällarens tillväxtresa.

Oscar Durling har en imponerande bakgrund med fjorton år på Stureplansgruppen, där han bland annat varit ansvarig för några av stadens mest ikoniska nattklubbar. Han har även haft rollen som community manager för Nobis Hotel och Blique by Nobis. Senast kommer Durling från Carotte, där han jobbat som VD.

Durlings mångsidiga erfarenhet och expertis kommer att vara av stor betydelse i arbetet med att förnya och förstärka Operakällarens erbjudande under de olika restaurangerna, nattklubben, samt event- och festvåning.

”Oscar är en nyckelrekrytering för oss i arbetet med att lyfta Operakällarens fyra restauranger, cocktailbar, nattklubb, vinkällare och festvåning samt att se över helhetsupplevelsen för våra restauranggäster. Oscar har en gedigen erfarenhet från branschen och har en spetskompetens som kommer att krävas för denna roll” säger Morsi Khaled, VD för Nobis Restaurant Division.

“Jag känner mig otroligt hedrad att få anta rollen som VD på AB Operakällaren – en av Stockholms absolut mest välkända institutioner. Jag ser väldigt mycket fram emot att påverka den tillväxt och förändringsresa vi står inför. Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus”, säger Oscar Durling.

I samband med Durlings intåg tillträder Abbe Ibrahim som styrelseordförande för Operakällaren.

För mer information, kontakta:

Morsi Khaled
VD Nobis Restaurant Division
morsi@nobis.se

Oscar Durling
VD AB Operakällaren
oscar.durling@operakallaren.se

Operakällaren är en av Stockholms mest anrika och kända restauranger, belägen i anslutning till Kungliga Operan. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1787, erbjuder Operakällaren en unik upplevelse av högklassig mat, dryck och underhållning i en elegant och historisk miljö. Operakällaren är en del av Nobis Restaurant Division, som driver flera framstående restauranger och hotell i Stockholm.